AdmiralBet Bonus Dobrodošlice

Serbia

Legalne Kladionice u Srbiji

Provereno od strane eksperata

Ažurirano

Dobrodošli na AdmiralBet (ranije poznat kao Milleniumbet) recenziju. Imate priliku da  saznate nešto više o AdmiralBet’u , njegovim promocijama i bonusu, kao i o samom porocesu registracije.

AdmiralBet logo

🎁 AdmiralBet Bonus Dobrodošlice – Opis

Obzirom da trenutno nema AdmiralBet ponude, pogledajmo najpre kako bi  bonus dobrodošlice mogao da izgleda:

Tip AdmiralBet bonusaDetalji o bonusu
Bonus dobrodošlice/
Minimalni iznos depozita/
Maksimalni iznos bonusa po depozitu/
Rok za konvertovanje bonusa/
AdmiralBet kod kupona/

Ono što je jasno je da se AdmiralBet bonus dobrodošlice kao i svaki drugi bonus dobrodošlice dodeljuje svim novim korisnicima na prvi uplaćen depozit. Dakle, ova promocija se odnosi isključivo na nove korisnike koji su se registrovali i verifikovali svoj nalog. Igrač može dobiti samo jedan promotivni bonus po jednom depozitu. Ukoliko budete imali ikakvih nedoumica po ovom pitanju možete kontaktirati njihovu korisničku podršku.

Možete da pogledate i naš članak o Circus, SBbet ili Mozzartbet operateru.

💎 Kako doći do AdmiralBet bonusa dobrodošlice?

Ovo je najlakši način da dođete do AdmiralBet bonusa dobrodošlice:

Uz jednostavni klik na naše dugme, bićete u mogućnosti da posetite i registrujete se za tili čas. Hajde da bacimo pogled šta sve ovaj operater ima u svojoj ponudi. Takođe, dobra ideja je da, s vremena na vreme, posetite i sam sajt kako biste, osim ovog bonusa dobrodošlice, iskoristili i neke druge dostupne promocije.

AdmiralBet registracija

🎰 AdmiralBet Ponuda

AdmiralBet je od 2015. deo NOVOMATIC grupe koja se bavi igejmingom.

Svi vi koji ste zainteresovani za igranje igara na sreću, sigurno ćete iskoristiti AdmiralBet bonus, obzirom da ovaj brend nudi jako kvalitetne igre svojim igračima. Možete uživati u raznim tipovima igara o kojima ćemo sad pisati malo detaljnije.

Da biste mogli da pristupite slot igricama i igrali sa pravim novcem, neophodno je da se prvo registrujete. Posle registracije ćete moći da uživate u vožnji koju samo AdmiralBet može da ponudi svojim fanovima.

Ovo su neke od opcija koje možete naći:

Iz samog menija na vrhu veb sajta, lako možete da pristupite svim igrama koje su dostupne. Svakako, ako vas interesuje nešto specifično u čemu uživate, možete izabrati sledeće tipove proizvoda za sebe:

 • Slot igre;
 • Kartaške igre;
 • Stone igre;
 • Video poker;
 • Druge igre.

Kao što možete primetiti, u slot delu AdmiralBet-a postoji jako veliki izbor različitih igara što omogućava da lako izaberete omiljenu igru. U daljem tekstu možete videti šta svaka od ovih grupa igrica može da vam pruži.

AdmiralBet slot igrice

Pročitajte više: Maxbet promotivni kod.

🎰 Slot igre

U sekciji za slot igre postoji ogroman broj različitih igara u kojima možete da uživate dok se zabavljate. Neke od popularnijih igara uključuju Lolla’s World, Secrets of Sherwood, Mega Cubes Deluxe…

Ovo su samo neki od modela kojih ima u izobilju kada su slotovi u pitanju. Tako da je najbolje da sami vidite neku od ovih igrica.

♠️ Kartaške igre

Kartaške igre su ograničene na:

 • Blackjack – Royal Crown;
 • American Blackjack;
 • American Poker II;
 • Deuces Wild;
 • i druge…

Ovo je odličan izbor za sve one koji su zainteresovani za ovaj tip igara. Ukoliko vas privlače veliki rizici dok se zabavljate, ovaj deo biće jedan od omiljenih mesta gde ćete provoditi vreme. Ukoliko više uživate u nekim drugim igrama, sledeća sekcija je definitivno za vas.

🎲 Stone igre

Od trenutka kada kliknete na ,,Stone igre” sekciju, možete otpočeti vašu avanturu sa različitim vrstama ruleta.

 • American Roulette;
 • European Roulette;
 • French Roulette.
AdmiralBet rulet igre

U zavisnosti od toga koliko volite da rizikujete, možete izabrati različite tipove ruleta za vašu zabavu. Svakako, imajte na umu da Evropski rulet ima statističku prednost nad američkim. U pitanju je činjenica da Američki rulet ima dve nule, što ga čini rizičnijom opcijom za igrače. Svakako, izbor je potpuno vaš. Ukoliko želite da osetite veći adrenalin, američki rulet je definitivno bolji izbor.

💻 Video poker

Ukoliko ste više zainteresovani za neke druge tipove pokera na video način (sličan video slotovima), onda je video poker sekcija za vas. Bićete u mogućnosti da igrate:

 • Deuces Wild;
 • Jacks or Better;
 • Jolly Poker.

Ove varijante igre će vam pomoći da lako iskoristite bonus od AdmiralBet kod kupona, čim postane dostupan. Posle ovog segmenta s, ostaje još jedan, verovatno namenjen početnicima koji uživaju u specifičnim online i offline igrama.

AdmiralBet Video Poker

🎲 Druge igre

U ovoj sekciji, ostale igre obuhvataju različite vrste lutrije. Ima samo tri opcija, koje su sasvim dovoljne za ljubitelje lutrije kao i za one koji nemaju puno iskustva sa igrama iz ostalih sekcija sajta. Tri igre koje možete da igrate u ovoj sekciji su.

 • Deep Space Bingo;
 • Keno Classic;
 • Thrill Bill.

Ove igre su jako interesantne, pogotovu ako se igraju u društvu sa nekim ko nije češći igrač.

Široki izbor na jednom mestu pokazuje koliko je firma ozbiljna i da je ljudima koji je vode definitivno stalo do njihovih korisnika. Dobra strategija celokupne kompanije, njene strukture i želje za rastom se može videti i kroz podržane načine plaćanja, stavom o širenju na mobilne uređaje kao i ostale usluge koja ista kompanija nudi. Sledeći deo teksta će biti više posvećen ovim činjenicama.

💵 Podržani načini plaćanja

Svaka kompanija zna koliko je bitno dati što više opcija svojim korisnicima. Ovo, ne samo da pokazuje da želite da pružite uslugu ljudima iz svih delova sveta, već i profesionalnost tima koji je uspešno implementirao više načina za plaćanje.

U slučaju AdmiralBet-a, očigledno je da je u pitanju jako ugledna kompanija. Ukoliko želite da se igrate, čekaće vas prijatno iznenađenje.

A to obuhvata preko 5 različitih načina plaćanja koji su podržani od strane ove firme, a to su:

 • VISA;
 • MasterCard;
 • PaySafeCard;
 • Sofort;
 • Mpass;
 • Normalne bankovne uplate.

Veliki broj načina plaćanja i podizanja novca je prednost za korisnike. Lako možete sačuvati svoje platne kartice i iskoristiti neki od sigurnijih načina plaćanja kao što je na primer PaySafeCard. Jednostavno imate više opcija, što je jako bitno i prilikom podizanja novca sa interneta.

Opcije za uplatuTrajanje
Visa Visa1-2 dana
Master Card Master Card1-2 dana
PaySafeCard;2-3 dana
Sofort;1-2 dana
Mpass;
Bank TransferNormalne bankovne uplate.

📲 AdmiralBet na mobilnim uređajima

Još jedan parametar koji pokazuje kvalitet neke kompanije je njen rast i širenje na druga tržišta. U ovo slučaju, pričamo o pametnim telefonima, tabletima i ostalim uređajima koje pokreću ili Android ili iOS sistem.

Kada je AdmiralBet u pitanju, kompanija je već pripremila svoju aplikaciju za Android platformu. Naravno, s obzirom na činjenicu da su ovakve aplikacije zabranjene u Google Play prodavnici, neophodno je ispratiti nekoliko koraka kako biste uspećno instalirali ovu aplikaciju.

 • Idite na sam sajt AdmiralBett-a;
 • U Meniju sajta videćete Pomoć;
 • U podmeniju Kategorije pronaći ćete opciju ANDROID APLIKACIJA;
 • Osposobite opciju instaliranja aplikacija sa nepoznatog izvora, ovaj korak će vam omogućiti da aplikaciju instalirate na vašem telefonu;
 • Pogledajte u sistemu telefona i videćete da je aplikacija instalirana i spremna za korišćenje.

S druge strane, kada je u pitanju iOS App Store, kompanija još nema aplikaciju, ali jasno piše da je u toku izrada iste i da će uskoro biti dostupna za sve korisnike za korišćenje.

Praćenje trendova i kretanje u korak sa tehnologijom je jako bitan korak u svakoj industriji.

AdmiralBet Android App

📝 Uslovi korišćenja i privatnost

Cilj svake kompanije je da ostvari profit. Nažalost mnoge kompanije kroz veliki broj različitih industija je spremno na razne korake samo da bi uspešno ostvarla profit. Lepo je videti da AdmiralBet jasno pokazuje da ne pripada toj grupi.

Na samom sajtu, jasno je naglašeno da svi korisnici koji su mlađi od 18 godina, ne mogu korisnici AdmiralBet usluga.

🔎 Transparentnost AdmiralBet kompanije

Tačno je da ova kompnaija i nije tako stara i za ovo ,, kratko’’ vreme, AdmiralBet je uspešno usvojio ISO 27001, koji garantuje potpunu bezbednost za sve korisnike koji ostavljaju lične podatke na sajtu.

Takođe, Admiralbet ima potpunu dozvolu za držanje igara na sreću od strane vojnotehničkog instituta Republike Srbije.

Sve ove podatke možete videti na sajtu AdmiralBet kompanije. Ono što jako ide u korist ovoj firmi, jeste transparentnost koju imaju prema svojim korisnicima, jer svako od vas može uz samo par klika na dugmićima da dođe to bilo koje informacije vezane za vaš nalog i sve podatke koje ste podelili sa AdmiralBet-om.

Ukoliko želite da vidite ove stranice, jednostavno idite na sajt operatera i u sekciji sajta ,,O nama’’ možete naći sve navedene informacije.

✅ Mogućnost klađenja

Iako je primarna delatnost ove kompanije internet slotovi, svi vi koji ste ljubitelji sporta možete uživati u internet klađenju. Pored obične vrste klađenja, oni koji su zavisnici od adrenalina mogu takođe uživati u klađenju uživo.

Odeljak sajta posvećen klađenju je, takođe profesionalno napravljen. Takođe, postoji ogroman izbor različitih sportova na koje možete polagati opklade.

☎️ Korisnička podrška

Bez obzira o kojoj industriji pričali, ostvarivanje kontakta sa korisnicima je jako bitna stavka. Kada kažemo kontakt, misli se na pružanje podrške i pomoći u trenucima kada je ona potrebna. Na ovaj način, brend razvija poverenje sa svojim korisnicima i u poziciji je da lakše razvija i unapređuje celokupni brend kroz godine uspešnog poslovanja.

Osoblje iz AdmiralBet kompanije je definitivno mislilo na ove stvari od samog starta. Tako da je korisnicima dostupna uživo čet podrška koja im je na raspolaganju u sva doba dana i noći. Nema mnogo kompanija koje se mogu pohvaliti ovom vrstom usluge za svoje korisnike, i moramo priznati da je AdmiralBet pravi izbor za one koji stvarno žele da dobiju najbolju moguću pomoć za vreme zabavljanja na internetu.

AdmiralBet Korisnički servis

Ovo pokazuje jasnu nameru AdmiralBet-a da pruži savršenu podršku svojim korisnicima i ostavi pozitivan i profesionalan utisak na nove korisnike.

Na osnovu svih informacija, možete zaključiti da je AdmiralBet (ranije poznat ko Milleniumbet) jedan od ozbiljnijih u Srbiji.

 

18+ | Igrajte odgovorno | Važe opšti uslovi korišćenja sajta | Komercijalni sadržaj